AVÍS LEGAL

Refugi Els Estudis d'Espinavell

Aquesta web compleix rigorosament la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals (LOPDGDD). Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable Legal d’aquesta web

Domicili social: REFUGI ELS ESTUDIS. C. Ençà, 5. 17868 Espinavell
NIF: 46336967V
Telèfon: 666 577 447
Correu electrònic: refugielsestudis @ gmail.com

Et preocupen les dades personals? Llegeix la Política de Privacitat

Compromisos i obligacions dels usuaris

L’usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb REFUGI ELS ESTUDIS . 

D’aquesta manera, l’usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els serveis i els continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe i l’ordre públic.

Queda prohibit l’ús de la web, amb finalitats il·lícites o lesives, o que, de qualsevol manera, puguin causar perjudici o impedir el funcionament normal del lloc web. 

Pel que fa als continguts d’aquesta web, es prohibeix:

  • La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, llevat que es compti amb l’autorització de REFUGI ELS ESTUDIS  com a legítim titular.
  • Qualsevol vulneració dels drets del prestador o de REFUGI ELS ESTUDIS  com a legítim titular.
  • La seva utilització per a fins comercials o publicitaris.

En la utilització de la web www.refugielsestudis.com l’usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués fer malbé la imatge, els interessos i els drets de REFUGI ELS ESTUDIS  o de tercers, o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el portal www.refugielsestudis.com, o que impedís, de qualsevol manera, la utilització normal de la web.

No obstant això, l’usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són completament fiables i que, per tant, www.refugielsestudis.com no pot garantir la inexistència de codi maliciós o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’usuari o als seus documents electrònics i fitxers continguts en aquests, encara que REFUGI ELS ESTUDIS  hi posa tots els mitjans necessaris i les mesures de seguretat oportunes per evitar la presència d’aquests elements nocius.

Exclusió de garanties i responsable

REFUGI ELS ESTUDIS  no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin portar causa de:

  • La manca de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament de la web, o dels seus serveis i continguts.
  • L’existència de codi maliciós (malware), programes maliciosos o lesius en els continguts.
  • L’ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal.
  • La manca de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i posats a disposició dels usuaris al lloc web.
  • El prestador no es fa responsable sota cap concepte dels danys que poguessin dimanar de l’ús il·legal o indegut de la present pàgina web.

Llei aplicable i jurisdicció

Amb caràcter general les relacions entre REFUGI ELS ESTUDIS i els usuaris dels seus serveis telemàtics presents en aquesta web, estan sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles i als tribunals de Girona.

En cas que qualsevol usuari tingués algun dubte sobre les condicions d’aquest Avís Legal o qualsevol comentari sobre el portal www.refugielsestudis.com, si us plau dirigiu-vos a refugielsestudis@gmail.com

L’Avís Legal ha estat actualitzat per darrera vegada el Setembre de 2022.

Enllaços externs

Les pàgines de la web www.refugielsestudis.com proporcionen enllaços a altres llocs web propis i continguts que són propietat de tercers com:

www.dominidisards.com
parcsnaturals.gencat.cat/ca/ter-freser
www.guiesrocblanc.com/
www.alt-ter.org/
guiesnordsud.cat/
www.reserves-naturelles.org/prats-de-mollo-la-preste
www.refugi-lesconques.com/
www.voltaalcostabona.com/

 

(etc..)

L’únic objectiu dels enllaços és proporcionar a l’usuari la possibilitat d’accedir-hi.

REFUGI ELS ESTUDIS  no es responsabilitza en cap cas dels resultats que puguin derivar-se a l’usuari per accés a aquests enllaços.

Així mateix, l’usuari trobarà dins d’aquest lloc web, pàgines, promocions, programes d’afiliats que accedeixen als hàbits de navegació dels usuaris per establir perfils. Aquesta informació és sempre anònima i no s’identifica l’usuari.

La informació que es proporcioni en aquests llocs patrocinats o enllaços d’afiliats està subjecta a les polítiques de privadesa que s’utilitzin en aquests llocs i no estarà subjecta a la nostra Política de Privadesa. Per això recomano àmpliament als usuaris revisar detalladament les polítiques de privadesa dels enllaços d’afiliats.