BÚSTIA

Piulades, comentaris i suggeriments

Ens heu dit:

Annapurna: (01/04/2014)
Aquest cap de setmana vam estar al refugi. El millor: l’acollida, la gastronomia i la guarda! Destaquem la seva amabilitat i la passió per la feina ben feta! A millorar: posar esclops per passejar dins el refu! I vendre taps per les orelles i barretes de cereals!!
Gràcies pel cap de setmana fantàstic!!

Prenem nota de les vostres propostes!! Moltes gràcies pel comentari i per ajudar-nos a millorar!! Hem incorporat TOOOTS els canvis que ens vau suggerir… i més!

Jordi Doltra: (15/09/2014)
Bon dia , l’altre dia vaig a estar a Espinavell i vaig veure el refugi encara que no el vaig veure per dintre, avui he visitat la web, penso que està molt bé poder dotar als petits pobles de muntanya d’un equipament confortable i  econòmic. Felicitats per el projecte i que tingueu molt  d’èxit, no descarto de venir-hi un dia per poder visitar amb més tranquilitat tots aquests paratges.

Moltes gràcies, Jordi! Fins ben aviat, doncs!

Ricard Fernàndez: (21/09/2015)
Moltes gràcies, Eva, pels vostres àpats energètics! Gràcies a ells vaig poder afrontar la jornada entre Espinavell i Costoja amb plenes garanties! Dotze hores caminant, 39,6 km, 1600 m desnivell positiu, més de 2000 de negatiu… Jo crec que l’energia obtinguda em va durar fins a Portbou!

Genial, Ricard!!! Vam prometre àpats energètics i vas poder carregar energia a dojo. I ens alegrem que arribessis tan i tan lluny. No ens estranya gens. Fins aviat!!

Deixa el teu comentari

Responsable: Eva Martínez-Picó
Finalitat: Moderar i respondre comentaris dels usuaris
Drets: Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a refugielsestudis@ gmail.com  així com el dret a presentar una reclamació davant d’una autoritat de control.
Informació addicional: A refugielsestudis.com/politica-de-privacitat de, trobaràs informació addicional sobre la recopilació i l’ús de la seva informació personal, inclosa informació sobre accés, conservació, rectificació, eliminació , seguretat, i altres temes.