UN TAST DE PARC

Sortides de descoberta d'un dia

Molts són els camins per fer la descoberta del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser. L’entorn hi és, obert a tothom, i és fascinant. I com a amants i promotors del territori, hem volgut oferir al públic una sèrie de tastets del parc que en facilitaran la descoberta.

A través de sis visites diferents entre els mesos d’abril i octubre us convidem a una introducció al part  PARC. Cada visita inclou una caminada matinal (o d’un dia, si la voleu fer més llarga) per fer la descoberta de natura, amb un àpat amb productes locals i de temporada.

Aquestes sortides requereixen d’una mínima forma física, així com de calçat adequat per caminar per la muntanya i protecció per al sol (crema solar, barret) i el vent (roba d’abric). Es recomana portar càmera de fotografies i binocles.

Propostes

Tarifes

Preu per persona, jornada completa: 45,00€. Inclou la sortida guiada i el dinar. No inclou desplaçament fins al punt de trobada, ni desplaçaments en el marc de la sortida, ni consumicions fora de menú. La sortida es farà amb un grup mínim de 8 persones.